Lettergrootte:

                                  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nationale jongerendag 31 mei 2015

Het zal je maar overkomen, je bent je leven ten volle aan het uit- bouwen, jong en ambitieus en dan........ diagnose parkinson.

Verstop je niet! Leeftijdsgenoten staan klaar om je op te vangen.
Kom naar onze nationale jongerendag op 31 mei 2015.
Ontdek het interessante programma en schrijf je hier in!

Jan, Peter, Johan, Kristel, Piet............staan voor je klaar. Je bent er onder lotgenoten, het is een beetje thuis komen.

Zij verwachten u, u komt toch ook?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                

Optreden viool- en celloschool Kortjakje ten voordele van Vlaamse Parkinson LigaLeuven, 1 mei, 11uur - Gasthuisberg Centraal Auditorium Herestraat 49
Inkom 15 euro (Gratis tot 16 jaar)
Reservatie door storting van ....... X 15 € op rekeningnummer
BE68 0014 7822 5234 VPL Leuven
Aantal ........ gratis kaarten kinderen vermelden.
Reservaties op naam liggen klaar aan de kassa.Zorgverzekering

Heb je je bijdrage voor de Vlaamse zorgverzekering nog niet betaald? Dan heb je nog tot eind april. Maar waarvoor wordt je 50 euro gebruikt?

De zorgverzekering is een initiatief van de Vlaamse overheid dat zwaar zorgbehoevende personen die thuis verzorgd worden en rusthuisbewoners financieel steunt. Zij krijgen maandelijks een vast bedrag als tegemoetkoming in de niet-medische kosten (gezinszorg, poetshulp, aankoop hulpmiddelen, mantelzorg, verblijfskosten in rusthuis of instelling, …).

De financiering van de zorgverzekering is gebaseerd op het principe van solidariteit. Alle inwoners van Vlaanderen ouder dan 25 jaar dragen hun steentje bij met een jaarlijkse bijdrage. Daarnaast wordt ook belastinggeld aangewend om de zorgverzekering te betalen.
Inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen vrijwillig aansluiten bij de zorgverzekering.

De concrete uitvoering wordt toevertrouwd aan zorgkassen. Zij staan onder meer in voor de inning van de bijdragen, het onderzoek van de aanvragen voor erkenning als zwaar zorgbehoevende en de uitbetaling van de zorgvergoedingen.
parkinsonliga.be


Webdesign by IDcreation 2013