Lettergrootte:

   
 Weekend aan zee - 12 tot 14 september 2014
1 WEEKEND VOLPENSION VOOR SLECHTS 140 EURO!
Inschrijven kan tot 31 juli 2014

MEER INFO ???     KLIK HIER

    Steun Parkiskookatelier en geef uw stem,
want "KOKEN KOST GELD"
Kies daarom voor PKA in de BNP Paribas wedstrijd.

STEM HIER

                                          

 
Nieuw op deze site 

Korting spraaktechnologie   
                                                            
Dropped Head Syndroom     zie Forum                                                      
Nieuwe oproep tot mede- werking 

Boost uw business  
 
Vakantie Ziekenzorg 2014

 Naast informatie verstrekken aan het grote publiek, en mensen die (pas) de diagnose kregen op een laagdrempelige manier een hand reiken, is één van de belangrijke doelen van de VPL onze leden correct te informeren over Parkinson, op medisch, wetenschappelijk en sociaal gebied, op het moment van de diagnose of op het tijdstip dat de patiënt erom vraagt.

We willen onderlinge contacten bevorderen tussen onze leden en hen begeleiden en ondersteunen, hun gezamenlijke belangen verdedigen, naar de overheid toe, maar ook naar de mutualiteit en verzekeringsmaatschappijen. Wist je bijvoorbeeld al dat de meeste hospitalisatieverzekeringen alle kosten in verband met Parkinson terugbetalen, ook al ben je niet gehospitaliseerd geweest, en dit voor onbeperkte duur?!

De geplaatste informatie wordt regelmatig bijgewerkt; het is dus van belang dat je af en toe een kijkje komt nemen!

Veel plezier

Het bestuur Laatste Wijzigingen
                                                             

Nieuws

Parkinson's Monitor
Parkinson's monitor helpt je bij te houden hoe de ziekte van Parkinson bij jou evolueert. Aan de hand van de verzamelde informatie krijgt het medische team een beter inzicht in je ziektebeeld.
Met Parkinson's monitor registreer je makkelijk je Parkinsonsymptomen. Alle aspecten komen op zo'n wijzer aan bod, zodat je extra aandacht kan geven aan diegene waarmee jij te kampen hebt, en je je vragen erover kan oplijsten tegen je volgende consultatie. Op deze manier voorkom je iets te vergeten.

Je kan de Parkinson's monitor downloaden en op een afprint invullen of online via je computer invullen, en hiervan een kopie bijhouden op je eigen PC.
Lees meer
Summer Deal NMBS

Het hoeft niet altijd Parkinson nieuws te zijn. De NMBS Summer Deal is een mooie aanbieding wanneer je eens er een dagje op uit wil voor een leuk prijsje.
Voor acht euro reis je van Ardennen tot de kust (opgelet, enkele reis).
Lees meer

Erkenning Parkiskookatelier door College van Burgemeester en Schepenen Stad Gent


Onder  het motto van "Gent: gezonde stad" werd Parkiskookatelier weerhouden uit de inzendingen van 22 organisaties en erkend als Gezondheidsvereniging.

     

De deelname aan de wedstrijd werd via de regiogroep Gent ingediend, de toegekende steun zal dan ook gebruikt worden om een project van Parkiskookatelier te Gent (september 2014) te financieren.STATUUT CHRONISCHE AANDOENINGEN EN BETALENDE DERDE

Mensen die het statuut chronische aandoening hebben, kunnen voortaan bij de arts en de tandarts de regeling betalende derde vragen. Dan betalen ze enkel het remgeld. Het ziekenfonds rekent de rest rechtstreeks af met de zorgverlener.

Brief.
Als je in aanmerking komt voor het statuut chronische aandoening, krijg je daarover een brief van het ziekenfonds. De brief kun je voorleggen aan de arts of de tandarts en vragen om de regeling betalende derde toe te passen. De arts en tandarts zijn niet verplicht om de regeling betalende derde toe te staan.
Lees meer

Binnenkort

Patiëntenforum

///Wat?
Patiëntenbeurs, workshops, bondgenotencafé, theatervoorstellingen, literair café, boekenbeurs, lotgenotencontact, afkondiging van het charter ‘de kracht van mensen’ 

/// Wanneer?
Zaterdag 27 september 2014
doorlopend van 10 tot 17 uur

/// Waar?
Gent ICC

Lees meer
parkinsonliga.be


Webdesign by IDcreation 2013