Lettergrootte:

21 mei 2017

Nationale jongerendag 2017

organisatie: jongerengroep VPL

www.jongerenmetparkinson.be

programma: klik op de affiche ==> 
                      

locatie: niet in het ziekenhuis maar in het administratief gebouw ernaast:
http://www.uzleuven.be/gasthuisberg/administratief-gebouw hier is gratis parking voorzien, u hoeft zich dus niet te parkeren in de gewone bezoekersparking van het ziekenhuis.

met het openbaar vervoer: http://www.uzleuven.be/gasthuisberg/routebeschrijving en aan de eindhalte van de bus stapt u naar rechts, het administratief gebouw ligt achter de bezoekersparking.

OPGELET: Dit jaar is om veiligheidsredenen de gratis parking EN het event zelf slechts te bereiken tussen 8u45 en 10u15; 12u en 13u30; en 16u45 en 18u15. Daarbuiten is de glazen toegangsdeur van het lokaal (zowel IN als UIT) én de slagboom van de parking (IN) dicht, en dient u dus langs de hoofdingang van het ziekenhuis te gaan (om binnen of buiten te gaan), en de betaalparking te gebruiken.

Wij vragen uitdrukkelijk om u vooraf in te schrijven (lotgenoten -54j).
Deze jongerendag organiseren kost ongeveer € 30 per deelnemer; daarom vragen wij vooraf een bijdrage te storten van € 10 per persoon of € 5 per persoon indien jij of je partner lid zijn van de Vlaamse Parkinson Liga, op het rekeningnummer van de jongerengroep BE93 9731 0370 6067 met mededeling “21/5 Voornaam Achternaam deelnemer(s)”. De rest van de kost wordt gedekt door de JONGERENGROEP zelf en PARKISOUNDS vzw. Maar indien u meer stort komt dit ten goede aan onze werking!

Uw inschrijving is pas definitief na invulling van het formulier en overschrijving van uw bijdrage, voor 05/05/2017. U krijgt geen bevestiging. Voor laattijdige inschrijvingen / externen / info mail: jongeren [at] parkinsonliga.be   
Webdesign by IDcreation 2013