21 juni 2024 14:00 tot 23 juni 2024 19:00

Tentoonstelling van Eddy Debrabandere (keramiek en schilderijen), Griet Lambrecht (borduren) en Françoise Delcoigne (poëzie).

Een 10-tal jaar geleden kreeg Eddy de diagnose van parkinson. Het was een hard verdict dat binnenkwam als een donderslag bij heldere hemel. Veel vragen schoten door zijn hoofd: Wat nu? Hoe zal de ziekte evolueren? Hoe zal mijn leven veranderen? Hoe lang zou Eddy zijn hobby’s nog zou kunnen uitoefenen? Gelukkig lukt dit tot op heden nog goed. Zijn fijne motoriek gaat stilaan wel achteruit waardoor details soms vervagen. Eddy wil benadrukken dat er na de diagnose van een ongeneeslijke ziekte nog een leven is dat verder gaat. Ookal gaat het niet zoals we willen, je moet met beide handen alles vastgrijpen wat het leven nog te bieden heeft. Samen met zijn echtgenote Griet geniet hij ten volle van alles wat nog mogelijk is.

Eddy wil met zijn expositie de Vlaamse Parkinson Liga in de kijker zetten en schenkt de eventuele opbrengst ervan aan de Liga zodat we kunnen blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek, lotgenotencontact, sociaal-administratieve hulp en zo veel meer...


Praktische informatie

Locatie
Het Koetshuis
Park Baron Casier
Stationstraat 34
8790 Waregem