01 december 2020 08:00 tot 31 december 2020 00:00

Misschien heb je eenvoudige receptjes die lekker zijn, gemakkelijk te bereiden en die aansluiten op een gezonde leefstijl? Of ken je bepaalde hulpmiddelen, huis-, tuin- en keukentips, die het koken makkelijker maken? We vragen ons af of we tussen onze leden echte kooktalenten spotten?

We maken er dus een leuke uitdaging van: stuur ons een eigen receptje dat opvalt door de gezonde en originele combinatie van voedingsstoffen en misschien ook door de manier waarop je het bereidt. De beste gerechten publiceert Yves van Parki's Kookatelier in zijn volgende kookgids. Hou het zo gezond en praktisch mogelijk. Gebruik ingrediënten die makkelijk te vinden zijn, zoals seizoengroenten.

De drie absolute toppers worden in dit magazine gepubliceerd en beloond met een cheque van 40 euro om te spenderen in jouw lokale Oxfam-winkel. Stuur voor 31 december 2020 je recept – het liefst met een smakelijke foto erbij – naar contact@parkinsonliga.be.

We contacteren de winnaars persoonlijk in de loop van januari 2021.

Wil je kans maken om jouw gerecht al in het eerste nieuwe magazine van 2021 te verschijnen? Wees er dan iets vlugger bij: dit gerecht wordt geselecteerd op 15 december 2020.

Groenten in groep

Wedstrijdreglement

  1. Stuur een eigen recept. Voorgerecht, hoofdgerecht of dessert? Dat mag je zelf kiezen. Als het maar lekker is.
  2. De totale bereidingstijd mag maximaal 30 minuten bedragen. Houd het dus simpel. Eenvoud smaakt ook.
  3. Gebruik een van de volgende ingrediënten als ster van je gerecht: andijvie, avocado, bloemkool, boontjes, broccoli, paprika, rode biet, rode kool, spinazie, tomaat, ui, vette vissoorten (zoals makreel of zalm) of gevogelte.
  4. Stuur je recept mét ingrediëntenlijst en een uitgewerkt stappenplan voor 31 december 2020 naar contact@parkinsonliga.be. Wij bezorgen jouw culinaire creatie met veel plezier aan de professionele jury van Parki’s Kookatelier, de initiatiefnemers van deze actie.
  5. Een overheerlijke foto van je afgewerkt gerecht is geen must, maar zeker wel een pluspunt. Dan kunnen wij al beginnen watertanden.