Hofparkers: praatcafé

Wanneer     maandag 28 mei 2018 om 13:30
Waar De Rode Roos - Hofstade
Graag een seintje bij deelname.
Christine: cvg1@live.be     0472 82 83 05       

De Hofparkers: Praatcafé op maandag 28 juni 2018

Het warme weer hield ons trouwe Hofparkers kern niet tegen om naar De Roze Roos te komen, waar het lekker fris was. Dj Carine van Radio Parkies en haar man Patrick waren zelfs van het verre Erembodegem gekomen.

Onze Johanna had op zaterdag maar liefst 80 jaar geworden, en daar hoorde natuurlijk een toost bij, maar Johanna werd ook getrakteerd op een persoonlijke verjaardagsboodschap gezongen door Jan, één van onze nieuwe leden.

En het bleef niet bij dat ene liedje, Jan zong voor ons een heel repertoire van swingende meezingers. Ons thema was dus niet langer een “praatcafé” maar ook een muzikale namiddag: twee vliegen in één klap. Jan die zong, Herman en zijn mooie verhalen, een luisterend oor hebben voor iemand, kortom het was gewoon gezellig samenzijn.

Een lekker ijsje en een drankje zorgden voor de perfecte afkoeling. Jan en Willy , twee nieuwe leden, werden enthousiast onthaald en voelen zich al goed thuis in onze groep.

We kijken al uit naar onze volgende bijeenkomst op maandag 25 juni 2018 naar het Sportimonium te Hofstade. Geen files voor ons deze keer.