ZWVL: Golfkarrentocht

Wanneer     donderdag 16 augustus 2018 om 10:00
Waar Dries (dorpsplein) Kemmel Heuvelland
Golfkarrentocht 16/08/2018


Hierbij nodigen we u vriendelijk uit voor een uitstap met onze regiogroep op
donderdag 16 augustus aanstaande.
We spreken af op de Dries te 8956 Kemmel (dorpsplein) om 10u waar de golfkarretjes zullen klaarstaan voor een tocht door het prachtig glooiende Heuvelland.
Je waant je er sommige momenten in het buitenland, niet verwonderlijk, Frankrijk ligt er op een steenworp vandaan. We steken met onze golfkarretjes de grens over en zoemen geruisloos de Catsberg omhoog waar we halt houden, wie wil kan iets drinken ’s Middags genieten we van een breughelbuffet in ’t Oud Kerverijtje te Dranouter.
Een goede raad misschien, eet woensdagavond en donderdagmorgen niet te veel, want hier weet je niet wat je eerst moet nemen. Ondertussen laden we onze golfkarretjes op zodat ze al dit extra gewicht de baas kunnen.
Na het middagmaal keren we terug naar Kemmel. Wie dit wil kan nog een wandeling maken of een terrasje doen of een spelletje petanque spelen.
De prijs voor deze uitstap bedraagt 45€ per persoon voor lid en partner of begeleider.
(niet in de prijs begrepen).
Deze prijs bevat de golfkartocht, het breughelbuffet met aperitief naar keuze en 2 dranken bij de maaltijd. Extra personen betalen 65€. (voor leden en partner komt de kas tussen met 20€ per persoon).
Indien u wenst deel te nemen gelieve vooraf in te schrijven bij Luc Vanden Meersche
op het nr. 0471/97 94 45 voor 5 juli en te betalen op rek. BE05 7390 1291 8175 VPL regio ZWVL met vermelding van naam en aantal personen. Opgelet, er kunnen slechts 20 mensen deelnemen, je bent pas ingeschreven als er betaald is!
Na 5 juli geven wij de kans aan de leden van de regiogroep Tielt.
We duimen voor een zonnige dag en hopen jullie te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groeten,
Luc en Régine

Ps. Bij koud of regenachtig weer is er geen enkel probleem alle karretjes zijn voorzien van een zeil om te beschermen tegen slecht weer.