Lettergrootte:

.....met volgende partners.

Nauwe samenwerking....

  
 

Omdat bewegen zo belangrijk is:  Mobiel blijven, evenwicht behouden, vallen en breuken vermijden.

naar website Kinesiphilia                naar Kinesiphilia Zaventem

naar Kinesiphilia Merksem              naar Kinesiphilia Turnhout

filmpje KinesiphilialesTurnhoutAnderzijds zijn er nog regiogroepen of externe organisaties die initiatieven nemen voor parkinsonpatiënten.
Klik hier voor de lijst met gekende initiatieven.

Er bestaat ook een app met oefeningen voor parkinsonpatiënten.
Meer info vind je hierHet begon met de droom van Parkinsonpatient Helwig om een hoge berg te beklimmen. Op 1 oktober 2017 stonden 7 lotgenoten samen met hun begeleiders aan de top van de Kilimanjaro. Het was zo’n fantastisch avontuur, dat we besloten om ook andere Parkinsonpatiënten de kans geven hun dromen waar te maken.
Omdat u meer kunt dan u denkt en meer steun krijgt dan u durft vermoeden.
Wij spreken uit ondervinding!                                  Naar website Parkili

 

Medicatie stipt nemen, slikproblemen vermijden, tegenstrijdigheid tussen medicatie en

voeding voorkomen.
Parki's Kookatelier (PKA) werd opgericht door Yves Meersman, zelf parkinsonpatiënt en kok van beroep. Hij bracht de "missing link" in kaart, namelijk het gebrek aan aandacht voor de interactie tussen voeding en medicatie, bij parkinson.
Naar website PKA
Opleiding Parkinsonzorg
Wij bieden gespecialiseerde opleidingen aan voor verpleegkundigen, logopedisten, kinesisten, diëtisten, ergotherapeuten en (neuro)psychologen.

Een optimaal zorgpakket
Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen wil de levenskwaliteit van de patiënt bevorderen door deze interdisciplinaire zorg te helpen organiseren.         Naar website PZW Meer inzicht in de impact en beleving van Parkinson, ijveren voor een betere maatschappelijke integratie en participatie.

Info Tipz

naar website TIPZ
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie