Lettergrootte:

Hier kun je uw vraag stellen aan bezoekers van deze site of reageren op een item. Dit kan ook via onze Facebookpagina!

Forum

Forum overzicht > dansvoorstelling met mensen met Parkinson

dansvoorstelling met mensen met Parkinson

door Femke Legein op 27-11-2016 9:49:52

Hallo,
Ik zit in mijn laatste jaar van mijn studie docent dans op de fontys academie voor danseducatie te Tilburg. Ik doe mijn afstudeer onderzoek over Parkinson en dans. Hierbij wil ik zowel onderzoeken wat voor dansles er gegeven wordt zodat het zowel helpend als leuk is, ook wil ik gaan onderzoeken hoe mensen met parkinson reageren wanneer ze voor publiek dansen heeft dit ook een bijdrage?
Op dit in praktijk te gaan onderzoeken ben ik opzoek naar mensen met parkinson die open staan voor danslessen en om hiermee ook een choreografie te maken en te dansen voor publiek. Als je interesse hebt om hier aan deel te nemen mag je me altijd een berichtje sturen of reageren op dit bericht. Het is misschien handig om te weten dat dit project in de omgeving van Halle/Alsemberg of in de buurt van deze plekken plaats zal vinden. Als je deel wilt nemen aan dit project maar absoluut niet open staat voor dans mag je je ook met een andere kunstdiscipline opgeven en dan kijken we hoe we dat kunnen verweven met elkaar.
Ik hoor het graag van jullie :) !
Groetjes Femke

REACTIES

+ Reactie toevoegen
webmaster op 29-11-2016 9:40:29

zie eens onderaan onze homepage: KINESIPHILIA
SUCCES


< Keer terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie