Lettergrootte:

Hier kun je uw vraag stellen aan bezoekers van deze site of reageren op een item. Dit kan ook via onze Facebookpagina!

Forum

Forum overzicht > Respondenten onderzoek Parkinson

Respondenten onderzoek Parkinson

door Chiran Smedts op 16-06-2015 14:35:15

Beste,

Ik ben een masterstudent aan de VUB en doe mijn masterproef over het impliciet procedureel leren bij de ziekte van Parkinson. Wij zullen via eental vragenlijsten en computertesten de reactietijd nagaan. Dit van zowel de persoon die werd gediagnosticeerd met Parkinson (stadium II of III), en van de partner (geen diagnose parkinson). Dit zullen wij doen na toepassing van tDCS (transcraniële gelijkstroom stimulatie). Dit is een apparaat waarbij er op het hoofd (haar) enkele elektroden worden aangebracht, om ze bepaalde hersengebieden te stimuleren. Belangrijk hierbij om te weten is dat het geen invasie methode is, hierbij worden dus geen elektroden ingebracht. De stroom die zal worden toegediend zeer beperkt, ook hier zal u amper iets van voelen. Vorige respondenten rapporteerde enkel kortdurende kriebelingen in het begin van de stimulatie.Het gehele onderzoek staat onder toezicht van Professor Deroost en Professor Kerckhofs, verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel. Het onderzoek werd reeds afgenomen en goedgekeurd door de ethische commissie. De studenten zullen zelf bij u thuis langskomen en het gehele onderzoek zal worden verdeeld in een drietal sessies.

Indien u interesse hebt om deel te nemen aan het onderzoek of u wenst meer informatie.
Aarzel dan zeker niet me te contacteren,

Chiran Smedts
smedts.chiran@gmail.com
0498168521

Alvast bedankt,

Chiran Smedts

REACTIES

+ Reactie toevoegen
Nicole op 16-01-2016 18:01:26

Ik heb op 8 januari jl. een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-adres i.v.m. je onderzoek. Wij leven inmiddels een week verder en ik heb geen enkele reactie gekregen.
Als je geen kandidaten meer zoekt, laat dat dan even weten. Bovendien kun je de oproep dan schrappen.


< Keer terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie