Lettergrootte:

Lekker eten, ook met kauw- en slikproblemen

Kookgids zorgzaam koken

Onze eerste kookgids “Zorgzaam Koken” (auteurs: Yves Meersman en Dirk Lemaitre) geeft patiënten een antwoord op kauw- en slikproblemen én geur- en smaakverlies. Een eerste symptoom van de ziekte van Parkinson is immers geur- en smaakverlies. In latere stadia komen daar nog kauw- en slikproblemen bovenop. Heel wat andere patiënten komen met deze problematiek in aanraking door andere aandoeningen.
Diverse keukenprinsen en -prinsessen, familie, mantelzorgers, diëtisten, en zelfs professionele koks vinden hier lekkere recepten met speciale aandacht voor geur en smaak. De recepten zijn ook afgeleid naar verschillende kauw- en slikniveaus volgens de standaarden van het international dysphagia disorder standardization initiative. “Zorgzaam Koken” geeft je als patiënt met specifieke noden de kans om opnieuw lekker en gezond te eten.


Bestellen kan door overschrijving van 26 € (boek 19.95€ + verzendingskosten) op rekening van de Vlaamse Parkinson Liga BE68 0014 7822 5234 met als mededeling "Kookgids PKA"

Vergeet zeker niet uw adres te vermelden op de overschrijving.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie