Lettergrootte:

Hoe word ik lid?

Lidmaatschap

Bij de eerste kennismaking vragen wij jullie, je als lid te willen registreren. Hiermee geef je ons zowat je steun bij wat we als vereniging doen. De Vlaamse Parkinson Liga wil als belangrijkste patiëntenvereniging dé stem zijn van de mensen met de ziekte van Parkinson in Vlaanderen. Hoe meer leden we hebben, hoe meer druk we kunnen uitoefenen bij de diverse instanties. Zo trachten we de noodzakelijke financiële steun van de overheid te verwerven om onze patiënten en hun families die ondersteuning te kunnen geven die nodig is en waar ze recht op hebben!

Lidmaatschap kost 20€, u ontvangt 4 maal per jaar een magazine (overschrijving op rekeningnummer BE68 0014 7822 5234, met als mededeling "lidmaatschap")

U kunt zich als volgt lid maken:

- Online inschrijven via onderstaand formulier.(zie helemaal onderaan, let wel, sommige browsers laten deze werkwijze niet toe)

- Enkel indien vorige procedure niet werkt kunt u dit /files/cms/3a-inschrijvingsformulier.pdf afprinten, uw gegevens invullen op het formulier en vervolgens te versturen naar : Secretariaat VPL Diestsevest 33 bus 302 - 3000 Leuven.

- Mailen kan ook: info@parkinsonliga.be

Tips bij het invullen van het formulier:

email
 adres: het is wenselijk je e-mail adres in te vullen, zo krijg je een bevestiging dat je inschrijving is gelukt en dit vergemakkelijkt ook de communicatie achteraf. Heb je geen e-mail adres of wens je dit

niet kenbaar te maken, vul dan volgende tekst in : geen@vpl.be

vergeet niet aan te duiden
of je al of niet wil gecontacteerd worden door een regio verantwoordelijke

bij het intikken van de beveiligingscode moet je een duidelijk onderscheid maken tussen het cijfer 0 en de letter o. De nul is langgerekt, de letter o is rond.
De code is niet hoofdlettergevoelig.
Gebruik na het invullen van de code de
<Verzenden> knop en niet <Enter>.

nog dit: bij lidmaatschap genieten patiënt en partner, of begeleider dezelfde voordelen verbonden aan het lidmaatschap zoals bijvoorbeeld  vermindering van financiële bijdrage bij een betalende activiteit (bv. weekend aan zee)
 
Voor giften (fiscaal aftrekbaar) zonder lidmaatschap: DRUK HIER

Gelieve akkoord te gaan met de privacy policy.
Aanspreking:
Vrije aanspreking:
Naam: (*)
Voornaam: (*)
Straat + nr.: (*)
Postcode: (*)
Plaats: (*)
Geboortedatum: (*)
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Tel.:
GSM:
E-mail: (*)
U bent? (*)
Patiënt

Wenst u door een regioverantwoordelijke gecontacteerd te worden? (*)

Ik ben in contact gekomen met VPL via : (*)
Maak uw keuze

Opmerkingen:

Gelieve de code in te geven die hieronder is afgebeeld
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie