Lettergrootte:

25 mei 2019

Nationale jongerendag 2019

organisatie: jongerengroep VPL

www.jongerenmetparkinson.be

PROGRAMMA klik hier ==>
                      
DE INSCHRIJVINGSDATUM IS VOORBIJ. U KAN ZICH HIER ENKEL NOG INSCHRIJVEN MITS AKKOORD VIA JONGEREN [AT] PARKINSONLIGA.BE

INSCHRIJVEN ENKEL VIA: https://goo.gl/forms/
EN OVERSCHRIJVING (zie onder).

Onthaal vanaf 13u, start om 13u30. Slot: 17u30. locatie: google ‘gebouw De Nayer KULeuven’: de aula bevindt zich op het eerste verdiep. Met bus of auto: klik op ‘hoe bereiken’: https://www.kuleuven.be/kulag/nl/gebouw/433-30 Er zal parking voorzien worden, info volgt nog via inschrijvingsdocument en mail! Het gebouw bevindt zich net na de atletiekpiste.

Wij vragen uitdrukkelijk om u vooraf, en voor 11/5/2019, in te schrijven (enkel mogelijk voor lotgenoten -54j en partner).
Deze jongerendag organiseren kost ongeveer € 20per deelnemer; daarom vragen wij vooraf een bijdrage te storten van min. € 10 per persoon, op het rekeningnummer van de jongerengroep BE93 9731 0370 6067 met mededeling “25/5 Voornaam Achternaam deelnemer(s)”. De rest van de kost wordt gedekt door de JONGERENGROEP zelf. Maar indien u meer stort komt dit ten goede aan onze werking!

Uw inschrijving is pas definitief na invulling van het formulier en overschrijving van uw bijdrage, voor 11/05/2019 (*). U krijgt geen bevestiging. Voor laattijdige inschrijvingen / externen / info mail: jongeren [at] parkinsonliga.be

(*) De eerste 50 inschrijvingen krijgen een exemplaar van het 'yopper'-boek twv € 30, u aangeboden door de jongerengroep (dwz formulier+storting in orde, enkel voor lotgenoten, en indien u het boek niet eerder kreeg van ons).
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie