Lettergrootte:

Verslag - Antwerpen stad: praatnamiddag

VERSLAG PRAATNAMIDDAG 15 JANUARI 2018
Als de traditionele nieuwjaarswensen uitgewisseld zijn kunnen we genieten van een natje en een droogje, we kunnen ook verschillende verjaardagen vieren.
Het nieuwe jaarprogramma wordt voorgesteld, dit zal doorgestuurd worden naar de leden.

De vraag wordt gesteld om een standje te bemannen op de zorgmarkt te Wilrijk die op 26 maart zal doorgaan. Er wordt besloten van niet deel te nemen.

Er wordt info gegeven over de EUROPEAN DISABIITY CARD. Men vraagt om de gekende info op mail te zetten en door te sturen naar de leden. Dat is intussen gebeurd.
De adressenlijst wordt aangepast, men merkt ook op dat bepaalde leden van onze zelfhulpgroep geen lid meer zijn van VPL.

Het symposium dat op 17 februari 2018 in Leuven doorgaat wordt aangehaald ( info reeds verstuurd via mail).

De studienamiddag “Stroom als verlichting” die op 8 maart 2018 van 13u30 tot 17u doorgaat in Sint Augustinus te Wilrijk wordt ook kenbaar gemaakt ( info ook via mail doorgestuurd).

Er wordt gevraagd of we de film “Notre poison quotidien” van Marie-Monique Robin op een van de bijeenkomsten dit jaar kunnen tonen. Dit wordt nagekeken.

Een aangename namiddag.
We zien elkaar terug op 19 februari 2018, afspraak om 14 uur aan GB(verdere info volgt).

Groetjes,
Pierre
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie