Lettergrootte:

Verslag - Limburg: BBQ Pachthoeve

Verslag BBQ zondag 10 juni 2018 

Twee en zestig gemotiveerde mensen kwamen samen in de Pachthoeve te Kuringen - Hasselt voor de jaarlijkse BBQ van de afdeling Limburg behorend tot de Vlaamse Parkinson Liga . Het was de moeite , want alles wat je maar wensen kunt , was voldoende ter beschikking !
Bij de verwelkoming door onze voorzitter , Jan Persoons , werden de mantelzorgers extra bedankt voor hun stilletjes zorgen en de vreugde die dat telkens brengt !
Op de menukaart lezen we ook drie bedankstukjes ! Ditmaal kregen we de kers op de taart . Naast het lekkere eten , waarmee we aan het buffet onze borden vulden , zagen we zes muzikanten , door Ernest Jooken aangebracht , die de ganse namiddag zorgden voor aangepaste muziek uit de jaren zestig .
Ze speelden als lid van : NOT TU BAD AFTER ALL en werkelijk , we genoten er allen van .Er werd ook veel gedanst ! Twisten deden we zoals in onze jonge jaren . Die muzikanten namen na 40 jaar de muziek instrumenten terug in de hand en zoals hun naam ons zegt : Zo slecht was het eigenlijk niet !!!! 
We hopen allen dat ze bij de volgende feesten ook erbij zullen zijn !
Agnes Nevejan
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie