Lettergrootte:

Verslag - Werelddag in Gent

Verslag Parkinson Wereldag zondag 15 april 2018

Met een volle bus ,vertrekkend vanuit Hasselt ,met een stop in Ham en Herentals Oost, reden de Limburgers naar Gent om ,zoals ieder jaar ,de Werelddag van de Vlaamse liga van Parkinson te vieren.
Dit jaar waren we er op tijd om nog mee te kunnen genieten van een deugddoende tas koffie . Iedereen kreeg een kaart met de dagorde .
Na de intro door Thomas Vervaet en het welkomstwoord door Leo Boermans, onze gastheer, kwamen prof. Santens , prof Nieuwboer , Luc De Groote, directeur van de Vlaamse MS liga en onze peter Rik Torfs aan het woord .
Anton Cogen verzorgde het intermezzo waarna de cheques met een serieuze waarde van VPL en Parkili aan prof Baeckelandt en prof.Santens overhandigd werden .
Na de lunch ,die zoals steeds zeer verzorgd en lekker was ,begon het namiddag programma .
Er was keuze van workshops in de mate dat iedereen wel aan zijn trekken kwam . Mobiliteit , in beweging , Parkinson en het ritme van muziek , het motto: Kan je het niet zeggen ? ZING ! werden naar eigen wens beleefd .
Om 17 u. vertrokken de bussen huiswaarts zodat we nu al ons verhaal aan de afwezigen kunnen vertellen .
Het was weer een dag die we niet vergeten !!
Agnes Nevejan
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie