Lettergrootte:

Verslag - Antwerpen Stad: klinken op het nieuwe jaar

VERSLAG PRAATNAMIDDAG 21 JANUARI 2019
Na het uitwisselen van nieuwjaarswensen klinken we op het nieuwe jaar en op enkele verjaardagen.
Het jaarprogramma 2019 wordt overlopen en besproken. Er zal nagegaan worden of de lezing over valpreventie nog in het programma kan ingepast worden. Er wordt navraag gedaan of er wijzigingen dienen te gebeuren aan bepaalde gegevens van onze leden.
De lezing van kinesitherapie die op 7 februari 2019 zal doorgaan in het dag- en woonverblijf Ruytenburg werd aangehaald en gevraagd dat de mensen die interesse hebben zich zo vlug mogelijk dienen in te schrijven.
Raymond heeft een sponsor gevonden die ons tijdens de Warmste Week 2019 zal voorzien van “koekjes”. Hij heeft eveneens toestemming gekregen om een standje te zetten bij de Kerstevent 2019 in de jachthaven te Nieuwpoort ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga.
Proficiat Raymond en bedankt voor dit prachtig initiatief.

Een gezellige namiddag die weer veel te vlug voorbij ging.

We zien elkaar terug op 7 februari bij de lezing van de heer Gabriëls over kinesitherapie in het WZC Ruytenburg, Floraiënlaan 400, Berchem, om 13h30.

De volgende bijeenkomst is op maandag 18 februari 2019, om 14 uur, is in het Huizeke van Nazareth, waar Céline Berckmoes (TIPZ) een lezing komt geven.
Groetjes,
Pierre
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie