Lettergrootte:

Verslag - Tielt Waregem: BBQ

zondag 30 juni , onze bbq in Oostrozebeke, prachtig weertje, een pak volk en Jack Crooney als muzikale gastheer.

De stress van de laatste dagen liet zich wel duidelijk voelen die dag, of tot een deel na de middag. Er kwam precies geen eind aan de rij blije gezichten. Aan vrijwilligers ook géén gebrek en zoiets doet enorm deugd. Jack zong werkelijk de pannen van het dak en er werd zelfs gedanst. Aan de bbq stond Chris ,Pat en nog een derde persoon waar ik de naam niet van weet maar het ging allemaal vlot,ze kregen op tijd een dorstlesser en ze waren content.Het eten was héél lekker.
Ik had een nieuw gezichtje meegebracht, ons Katty ,nog niet zo lang het verdict gekregen en ze was blij dat ze erbij was,ze werd er meteen goed opgevangen en kon meteen kennismaken met enkele vrienden die ze al gemaakt had op Radio Parkies.Ze zag dat ze er niet alleen voorstond maar dat ze in een ware vriendenkring was beland.
Veel mensen waren van een eind ver gekomen. Alle namen kunnen we niet opnoemen maar een dikke proficiat aan Christian Vandeputte voor de realisatie van dit geslaagde evenement en vooral een bedankt aan alle aanwezigen van genodigden tot helpers tot..... , zonder jullie zou dit zeker niet gelukt zijn.
Laat ons zeggen , op naar volgend jaar......Rita
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie