Lettergrootte:

Verslag - Limburg: "patiëntendossier"

Verslag Limburg – Infonamiddag in de Corda Campus te Hasselt “Het patiëntendossier” door het Vlaams Patiëntenplatform op zaterdag 11/01/20

Zaterdag 11 januari 2020, namen we met 35 lotgenoten deel aan de infonamiddag betreffende ons patiëntendossier. Zoals gewoonlijk ging ook deze namiddag door bij het ZOPP op de Corda Campus te Hasselt.
Deze presentatie werd gegeven door Jeroen Brouwers van het Vlaams Patiënteplatform. 

Zoals gewoonlijk kregen we ook heden een mooie duidelijke presentatie voorgeschoteld rond het persoonlijke patiëntendossier. Met een duidelijke uitleg en een extra handout kregen we een beter inzicht over hoe we het persoonlijke dossier kunnen opvolgen. Er werd dieper ingegaan op de rechten van de patiënt, de beperkingen op toegang door externe zorgverleners, e.d…..
Aangezien er heel wat vragen werden gesteld is dit toch iets waar de meesten onder ons aandacht aan willen besteden. 
Na de hele theoretische presentatie waren we toe aan een koffiepauze. Na de pauze zijn we onmiddellijk gestart om de theorie eens te polsen aan de praktijk. Het was weer een inforijke namiddag.


Daniel Roosen
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie