Lettergrootte:

Verslag - Antwerpen Stad: Nieuwjaarswensen

VERSLAG PRAATNAMIDDAG 16 januari 2017

 

Na het uitwisselen van nieuwjaarswensen,het klinken op het nieuwe jaar en de verschillende verjaardagen kwam onze nieuwe locatie aan bod.

Vanaf 1 april 2017 zullen onze bijeenkomsten doorgaan in het Huizeken van Nazareth, Sint-Antoniusstraat 21, 2000 Antwerpen. Voor onze bijeenkomsten maken wij gebruik van ingang Sint-Antoniusstraat 43,zo komen we rechtstreeks op de juiste bijeenkomstplaats terecht.

Verder werd er een oproep gedaan om als zelfhulpgroep een bijdrage te leveren aan “Parkinson 200 jaar”. Verschillende ideeën werden voorgesteld zodat dit nog verder dient besproken en uitgewerkt te worden.

Vervolgens werd de ledenlijst overlopen en de nodige aanpassingen gedaan.

Er werd ook meegedeeld dat toekomstgericht de plaats in het magazine voor de zelfhulpgroepen beperkt zal worden zodat niet alle verslagen zullen verschijnen.


Onze volgende bijeenkomst is op
maandag 20 februari 2017 om 14h in de GOUDBLOMME. Celine Berckmoes van TIPZ is uitgenodigd.

Gelieve de onderwerpen die jullie graag besproken zien zo vlug mogelijk aan mij door te geven zodat we  tijdig Celine hiervan op de hoogte kunnen brengen.

Nog vele groetjes,

 

Pierre

< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie