Lettergrootte:

Verslag - Hofparkers: bijeenkomst-jaaroverzicht

De Hofparkers hebben het nieuwe jaar goed ingezet.
Zondag naar het nieuwjaarsdiner van VPL te Sint-Niklaas, waar ze het nieuwe jaar op een fijne manier mochten vieren. Lekker eten, een dansje op aangename muziek , bijpraten met lotgenoten wie we talrijk tegenkwamen tijdens het VPL feest. Meer moet dat niet zijn.
Hofparker Patricia was niet weg te slaan van de dansvloer, ze genoot volop en zorgde ervoor dat nog andere Hofparkers ook begonnen te dansen. Op zo’n momenten vergeten we zeker dat Mr Parkinson in ons leven is. De bus bracht ons veilig en wel op tijd naar huis.
De volgende dag waren we alweer op stap, want onze eerste maandelijkse bijeenkomst van het nieuwe jaar stond voor de deur.
“Het oude jaar heeft zijn oogjes toe gedaan."
2016 was voor ons “Hofparkers” een jaar van vreugde maar ook van verdriet.
We mochten nieuwe leden ontvangen; maar ook moesten we afscheid nemen van Annie en Paula.
Maar sterk als we zijn, ontvangen we het nieuwe jaar met open armen en zullen zoals steeds, proberen er het beste van te maken.
Feest is er alvast in 2017, want “De Hofparkers” bestaan 5 jaar en dat is op zich al een hele prestatie.
Een feest dat zeker zal gevierd worden.
Wij wensen jullie het allerbeste toe van gans het bestuur en hopen dat we jullie nog veel mogen begroeten op onze bijeenkomsten.
Vanwege André, Christine en Jeanine”
Met deze tekst begon Christine de bijeenkomst waarna er met een glaasje bubbels op het nieuwe jaar werd geklonken.
Aan de hand van een Powerpoint-presentatie werden de activiteiten van het voorbije jaar nog een keer getoond. Vooral de opnames van de interviews die gemaakt waren tijdens de oude volksspelen bijeenkomst zorgde voor de nodige sfeer.
Toen kwamen de foto’s van de daguitstap van 26 juni 2016 aan de beurt, en hier pruttelde de techniek van de computer wat tegen, maar uiteindelijk werd het een gezellig samenzijn met een natje en drankje.
Er werd nog vlot nagepraat en gedroomd over ons 5-jarig bestaan in april en de jaarlijkse daguitstap in juni. Na twee dagen vieren waren we moe keerden we moe maar voldaan richting huiswaarts. Op naar de volgende bijeenkomst, deze keer op 27 maart 2017; in februari is er dit jaar geen bijeenkomst gepland.
Verslag: André
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie