Lettergrootte:

Verslag - Hofparkers: 5 jarig bestaan

5 kaarsjes

Dit jaar mochten de Hofparkers 5 kaarsjes uitblazen en dat was een goede reden om te feesten op maandag 22 mei. Samen met Laurens, die vandaag weer fotograaf van dienst was, kwam ik voor deze gelegenheid naar Hofstade afgezakt, want hier wilde ik bij zijn.
De zaal was feestelijk aangekleed en de stemming zat er direct in. Niet alleen Hofparkers waren aanwezig maar ook 2 schepenen van de Gemeente Zemst, zij brachten een cadeau mee in de vorm van een bord met het logo van de gemeente waarmee de erkenning nogmaals werd bevestigd.
De voorzitter van de VPL was aanwezig en ik zag diverse mensen van andere regiogroepen. De muzikale omlijsting was in handen van dj Mario van Radio Parkies; ambiance was verzekerd.
Het bestuur van de Hofparkers liet middels een fotoreportage zien wie en wat er allemaal de revue was gepasseerd in die 5 jaar; het was al bij al een indrukwekkend geheel.
Na de receptie nam Christine het woord en zij schetste in het kort de geschiedenis van de Hofparkers en liet niet na om speciaal Annie en Paula te vernoemen. Beide zijn veel te vroeg gestorven, maar blijven voor altijd in het hart van de Hofparkers. Zij bedankte Johanna en mijn persoontje voor het opstarten van de Hofparkers en bracht tulpen voor ons mee. 5 tulpen, voor elk jaar één, vervat in een mooi sieraad. Ontroerd namen we dit in ontvangst.
Johanna en ik hebben de Hofparkers aan de bekwame handen van Christine, Jeanine en André overgedragen. Het was met enige spijt, maar Johanna moest haar gezondheid voor laten gaan en ik ging wegens familiale omstandigheden terug naar Nederland.
Na dit officiële gedeelte verklaarde Christine het buffet voor geopend; al etend en babbelend vloog de tijd voorbij. Maar het bestuur had nog een verrassing in petto; een accordeonist kwam ons vergasten op oude Vlaamse en Nederlandse liedjes. Hier en daar werd voorzichtig meegezongen.
Maar aan alles komt een einde en dus ook aan deze feestelijke middag. Er werd afscheid genomen met veel knuffels en complimenten, maar vooral met de belofte nog eens terug te komen.

Verslag: Ineke
Foto’s: Laurens
Voor de foto' s klik hier
< Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie