Lidmaatschap

De Vlaamse Parkinson Liga is een ledenorganisatie in hart en nieren. Aan het aantal leden meten wij ons succes en onze reden van bestaan.

Bij de eerste kennismaking vragen wij je om je als lid te registreren. Hiermee steun je ons in wat we doen. De Vlaamse Parkinson Liga wil als belangrijkste patiëntenvereniging in Vlaanderen de stem zijn van de mensen met de ziekte van Parkinson. Hoe meer leden we hebben, hoe groter ons recht van spreken.

We ijveren voor meer levenskwaliteit voor onze leden, op fysiek, mentaal, sociaal en financieel vlak en dit doorheen alle fasen van de ziekte.

Wie lid is van de Liga ontvangt vier keer per jaar een boeiend magazine en geniet een aantal voordelen.

Vriendinnen bloem

Hoe kan je lid worden?

Je kan lid worden van de Vlaamse Parkinson Liga door jouw gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Via de rode knop 'inschrijven' kom je bij de informatie over de betaling van het lidgeld (30 euro). De sportverzekering is niet verplicht en kan ook later nog toegevoegd worden.

  • Je kan meteen betalen met een debet- of kredietkaart. Hou in dat geval je kaart en kaartlezer bij de hand.
  • Of je betaalt eenvoudig via je vertrouwde bank-app.
  • Wil je liever betalen met een bankoverschrijving? Dat kan ook. Klik dan op de optie 'overschrijving' en je ontvangt per e-mail alle betaalgegevens.

Als we je lidgeld hebben ontvangen, bezorgen we jou per post een welkomstpakketje en driemaandelijks het tijdschrift Parkoers.

Lukt inschrijven via dit formulier niet goed? Stuur ons dan een berichtje via contact@parkinsonliga.be of bel 0478 96 16 80.

Lidmaatschap bij de Liga geldt per kalenderjaar.
Wie na 15 september zijn lidmaatschap aanvraagt, is lid tot aan het einde van het volgende kalenderjaar.

Vul hier uw persoonlijke gegevens in