Lettergrootte:

Hier kun je uw vraag stellen aan bezoekers van deze site of reageren op een item. Dit kan ook via onze Facebookpagina!

Forum

Forum overzicht > Humor en Parkinson

Humor en Parkinson

door Jan Vermeir op 21-10-2013 15:36:04

Mij nu niet allemaal tegelijk doodschieten (hoewel je dan goed gaat moeten mikken en wachten tot we beiden in "off" zijn) maar 't hoeft ook niet altijd even serieus. Daarom plaats voor een grappige situatie die je zelf meemaakte (in Leuven kan je niet parkeren zei iemand mij ooit, 't lijkt wel de ziekte van ParkinGson - echt gebeurd!) of een kwinkslag die je bedacht (op het weekend aan zee vertelde ik: "'t was vanavond stoverij. Nog al wel dat we bij de VPL zijn, want bij de Alzheimerliga is het alle dagen stoverij ... maar die vinden dat niet zo erg :-)".
Let wel: geen flauwe ordinaire moppenrubriek, EN 't moet verplicht een "parkinson-grap" zijn.

Ik begin :-)
Een goede vriendin die hoorde dat we bij het bestuur nadenken over een tulpen-bollen actie, suggereerde: "Beter iets modern, waarom geen sneeuwbollen (sneeuwschudders) verkopen? Daar kan je dan een fotootje in plaatsen". Ik reageerde: "Goed idee, ik moet die niet eens schudden, vasthouden is genoeg!".

REACTIES

+ Reactie toevoegen
Michel op 16-12-2015 20:29:37

Vroeger speelde ik badminton bij de plaatselijke club. Tegenwoordige speel ik 'parkinton' bij club 'the shaking shuttle'.

< Keer terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie